De ce sa alegi ALPHA MEDICAL?

Nasterea este poate acea etapa din viata fiecaruia dintre noi fie ca suntem in postura de parinte, prieten, ruda sau coleg, care poarta o incarcatura emotionala exceptionala. Oferim pacientelor noastre confort, profesionalism bazat pe practici medicale moderne sprijinite de o tehnica de ultima ora. Suntem in masura sa oferim servicii medicale integrate gratie echipei performante de medici si a echipamentelor de ultima generatie. Putem performa in parametrii europeni de exigenta maxima in domeniul obstetricii si ginecologiei, al disciplinelor conexe al investigatiilor imagistice, explorarilor functionale, prelevarilor de celule stem si al indrumarii pacientelor pre si post nastere.

 

Despre ALPHA MEDICAL

Clinica noastra are o experienta de peste 10 ani. Investim mereu in personal, medicii nostri se perfectioneaza continuu pentru a fi la curent cu noutatile din medicina si pentru a va putea oferi cele mai revolutionare si eficiente tratamente.

Consideram ca pentru a avea rezultate foarte bune nu este suficient sa avem medici foarte bine pregatiti, ci este absolut necesara o aparatura performanta care sa ii ajute pe acestia atat la diagnosticarea cat si la tratarea problemelor medicale.

  • Peste 200 nasteri cu succes
  • Peste 400 paciente multumite de serviciile medicale ALPHA MEDICAL
  • Peste 50% dintre pacientele noastre au alesĀ  Clinica ALPHA MEDICAL dupa ce le-a fost recomandata de catre rude, prietene, colege.

Alege ALPHA MEDICAL

Programeaza-ti vizita la medicul tau de incredere!

Alege ALPHA MEDICAL

Programeaza-ti vizita la medicul tau de incredere!